Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Září v jihlavské zoo

31. 08. 2010 | ZOO Jihlava
První z podzimního cyklu „Klubových večerů v zoo“ se bude konat již tento čtvrtek – 2. září. O náročném putování po nádherných zemích Jižní Ameriky bude vyprávět cestovatel David Švejnoha na besedě s názvem PERU, BOLÍVIE.

Začátek v 18:00 hodin v klubovně Zoo Jihlava, vstup pouze starým vchodem (od řeky), vstupné dobrovolné. (Ilustrační foto v příloze – Klubový večer, Klubový večer 2 / autor: David Švejnoha).

Malá Africká Konference – je název setkání cestovatelů, fotografů, zoologů a všech, kterým učaroval černý kontinent. Již pátý ročník se uskuteční 10. – 11. září 2010 pod záštitou Zoo Jihlava. Přednášky přístupné veřejnosti budou probíhat v pátek od 13:00 do 19:00 hodin v Divadle na Kopečku, od 20:00 hodin bude potom pro všechny účastníky připraveno hudební zoo-jihlava-klubovy-vecervystoupení skupiny Camara přímo v africké vesnici Matongo v jihlavské zoo a závěr afrického večera vyplněný filmy, příspěvky a diskuzemi o Africe. Besedy budou pokračovat i  v sobotu od 9:00 do 12:00, tentokrát v klubovně Zoo Jihlava.
Vstup zdarma, rezervace míst na tel. 567 573 730 nebo na e-mailu: info@zoojihlava.cz.  

Zoo Jihlava vyhlásila anketu o nejvýstižnější a nejzajímavější název nového centra environmentální výchovy, které vyroste v těsném sousedství hlavního vchodu do jihlavské zoo. Stavba netradičního vzhledu, jejíž součástí bude přednáškový sál, učebny, knihovna i chovatelská místnost, by měla být hotova na podzim příštího roku. Originální nápady je možné posílat na e-mail: info@zoojihlava.cz.

Zdroj: ZOO Jihlava

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles