Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve čtvrtek dárek za vysvědčení, o víkendu Slámování v ZOO Jihlava

29. 06. 2011 | ZOO Jihlava
ZOO Jihlava přichystala na konec školního roku dárek všem pilným žákům a žákyním. Každý, kdo přinese ve čtvrtek 30. června do ZOO své vysvědčení se samými jedničkami, má vstup ZDARMA.

Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní školáci. Za aktuální vysvědčení s nejhorší známkou trojkou předložené na pokladně budeme rozdávat slevu 50% z ceny vstupného (20,- Kč). Přijďte si užít začátek prázdnin mezi zvířátka! Budou probíhat letové ukázky dravců (v 11:00 a v 15:00 hodin) a malování na obličej. Do konce června se můžete zúčastnit soutěže Pojmenujte surikaty a kdo ještě neviděl nového obyvatele naší ZOO, kterým je panda červená, má se také na co těšit.

Začátek prázdnin ve znamení Slámování

Ve čtvrtek dárek za vysvědčení, o víkendu Slámování v ZOO JihlavaPrvní prázdninový víkend (2. a 3. července) chystá ZOO Jihlava již třetí ročník tzv. „Slámování“ – návštěvníci si v těchto dnech budou moci vyzkoušet výrobu drobných dekorací ze slámy, ale i další doprovodné činnosti jako třeba malování na kameny, drátkování, nebo filcování.


Slámování je jinými slovy pohodové konání, při kterém je všude samá sláma, provázky a drátky, které vám slouží pro výrobu slaměných velesoch, soch, sošek a milých drobností.


Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pro návštěvu této akce bude určitě hlasovat moje žena. Počasí nebude nic moc, na návštěvu v ZOO příznivé.
Obrázek uživatelky
profil
Možná si tam s vnučkou zajedeme.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles