Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvířata a my

4. 05. 2009 | Vaše příběhy

Mám dceru, která miluje zvířata už od malička. Pravidelně navštěvujeme ZOO v okolí. Nejoblíbenější máme ZOO v Ústí nad Labem, kde klidně strávíme i celý den. Rády jsme jezdily také do lesoparku do Chomutova, ale tam to prý velmi upadá a už jsem slyšela i názory, že by se měli stydět vybírat vstupné.

Pražská ZOO je pro nás labyrintem a při poslední návštěvě jsme byly velmi zklamané drahotou, neustálými frontami a nedobrým jídlem. Doma máme tři zvířata - zakrslého králíka, jako chlupatého mazlíčka, který se s námi moc nemazlí, rád si hraje s plyšákem. Jmenuje se Amígo a máme ho už 3 roky.

Několikrát nám již překousal kompletně kabely u počítače a moc mu chutná také papír, když někde na zemi najde. Další zvíře máme leguána zeleného, ten nezpůsobuje po bytě žádné škody, jen si tak leží na větvi, občas něco slupne a to je tak celé. Rozhodně to není zvíře na pomazlení, jmenuje se Oskar, ale je poměrně nenáročné se o něj starat.

Ještě máme v bytě jednu ještěrku, je to gekončík noční Lucinka a to je horší s tou potravou. Ta papá živé, cvrčky, červi a takové. To jsme si zvykaly dost dlouho. Několikrát už nám běhali cvrčci po celém bytě. Teď přišla dcera a ráda by ještě kočičku nebo pejska. Takže, kde je mé životní předsevzetí: "do bytu žádné zvíře"? 

 


Autor: Cigina

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !