Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoologické zahrady

30. 05. 2009 | Vaše příběhy

Zoologických zahrad je v České republice mnoho. Každá zahrada má něco do sebe. A v každé je trochu něco jiného, ale ve skutečnosti jsou si hodně podobné.

Já osobně jsem navštívila hned několik zoologických zahrad - Praha, Plzeň, Dvůr Králové, Brno, Olomouc.. ale asi nejvíce se mi líbilo ve Dvoře Králové, i když je to už pár let, co jsem zde byla naposledy.

Zoologická zahrada v Plzni je na svou proslulost celkem malá - tím mám na mysli hlavně malé výběhy pro zvířata. V době, kdy jsem tuto zahradu navštívila, bylo dost výběhů zavřeno. Čistily se také nádrže vodních zvířat - nejen, že zvířata kvůli tomu nebyla vidět, ale také to tam nesmírně páchlo rybinou. Takže žádná sláva.

V Brně to bylo přeci jen o něco lepší (co se týká velikosti výběhů), ale na druhou stranu byly výběhy docela hodně vzdáleny od sebe. Pražská zoologická zahrada je podle mého názoru úctyhodná. Je zde velký počet zvířat a musím pochválit pavilon Indonéské džungle, který mě uchvátil hned po vstupu dovnitř. Myslím si, že jedna z největších atrakcí jsou volně létající netopýři.

Vše, co jste si zde přečetli, psala jsem jen podle mého osobního názoru, tzn., že každý to může vnímat a hodnotit jinak. Tak se prosím nezlobte, když tu najdete nějakou rozepři mezi mým a Vaším poznatkem. :o)


Autor: HorynovaJa

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !