Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zachráněný holub

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Ráno v pátek, než jsme šly do školy. Tak jak jsme opět při venčení psů uviděly pod balkonem malého holuba. Seděl tam tak sám a v takových případech už znejistíme a jdeme ho vyplašit, jestli není nějak poraněný. Ale po hlasitém Kšššc! Holubovi přepadla hlava ošklivě na stranu a celý se začal nějak plácat po zemi.

 

Podala jsem Nicole Charlieho a holoubka jsem chytila. Celý se třepal a hlavu natáčel úplně na bok. Už jsme to jednou zažily, a zjistily jsme, že se tohle stane po nějakém šoku. Den před tímhle nálezem byl Silvestr, takže je to asi jasné. Holuba jsme přenesly k nám, a zajistily mu vodu, popřípadě jídlo, umístily ho do bezpečné krabice, kde si nemohl nijak ublížit, a odešly do školy. Začaly jsme mu říkat Tor.

 

Když jsme přišly, vytáhly jsme si ho ven a prošetřily ho, jestli nemá nějaká jiná zranění a v jakém stavu je ten jeho krk. Už podle předešlých případů, jsme naštěstí věděly, co zabere. Klid, ne moc prudké pohyby. Než jsme ho vypustily, daly jsme mu kroužek. Jenomže za 2 dny se naskytl problém, protože moje mamka nesnáší doma zachráněná zvířata, tudíž Tor musel z domu. Tak jsme ho daly do krabice a odnesly pod venkovní schody našeho baráku.

Po cca 4 dnech se opravdu vzpamatoval, a teď ho na sídlišti vídáme spokojeného mezi ostatními holuby.

Autor :Verculenka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka