Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vystrašený kocourek

5. 05. 2009 | Vaše příběhy

V neděli co byl silný vítr, tak nám začali za barákem u lesa praskat stromy. Přítel se synem a s kocourkem se šli podívat co se to děje. Kocourek začal strašně vřískat, nevěděla jsem co se mu děje, ale varoval mé dva chlapy. 

 

Když sešli dolů, tak začaly padat stromy, kocourek šel ale pomalu. Kocourek dostal takový šok, že jsme ho hodinu nemohli najít, když jsem ho pak našla, nechtěl vyjít ven a seděl mezi dveřmi a jen koukal co se děje.  

 

Spadlo to kousek vedle našeho domu, tak jsme zavolali pro jistotu hasiče. Když přijeli, tak se šli na to podívat a náš kocourek vylezl z baráku jak hrdina a šel si sednout do hasičského auta, když jsme ho dostali ven, tak si šel sednout pod auto a tam si našel další úkryt k cestování. 

 

On totiž rád cestuje. Museli jsme ho vzít a zavřít do baráku, ale jak byla příležitost, vyběhl ven a lísal se aspoň k hasičům, kdo si ho vezme s sebou. Zaplať pán bůh, dopadlo to dobře, kocourek neodjel a nám zůstal dům.


Autor: Petiska

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !