Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Učení koťátek

30. 05. 2009 | Vaše příběhy

U prarodičů máme plno koček. Má jich tak moc, že je ani nepojmenovává, protože by si je pletla. Vždy, když se narodí další koťátko, učím ho, co má dělat.

Nedávno se narodila 4 krásná bílá koťátka. Hned jsem se na ně musela jet podívat. Opravdu, byla bílá. A všechno to byly kočky :).

O víkendu jsem jela k prarodičům na víkend. Učila jsem koťátka vše, co je potřeba.

Vzala jsem tedy jedno koťátko, už mělo očka venku a chodilo po trávě. Vypadalo, že už je vyspělé na to, abych je mohla naučit chodit do schodů. Po několika minutovém snažení se koťátko odvážilo a vyšplhalo všech 5 schůdků. Tak teď můžeme jít na další. Zabralo mi to asi 2 hodiny, než jsem všechna 4 koťátka donutila k vyšplhání do schůdků. Až byla všechna nahoře, začala jsem tedy učit zase dolů. Šlo jim to na jedničku.

Takhle učím koťátka chodit do schůdků. Jsou moc šikovná. Vím, že se to kočky učí sami od sebe, ale naše kočky jsou moc lenošné na to, aby se to naučily. Musím je k tomu donutit :). No co, máme zajímavé kočky.


Autor: Verculenka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Učení koťátek:

Učení koťátek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !