Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stěhování koček

17. 05. 2009 | Vaše příběhy

Před devíti lety jsme se stěhovali do nového domu. Spolu se všemi věcmi jsme stěhovali také naše tři kočky. Bez nich by to prostě nebylo ono. Naše kočky jsou trošičku divočejší, a tak byla velká zábava je vůbec chytnou natož je dostat do přepravní klece.

Převáželi jsme je s taťkou v převážející kleci. Jako první cestovala kočka "Zdrzinka", poté následovala nejklidnější kočka ze všech. Tato stěhování přežily jak kočky, tak my bez újmy. Třetí várka byla bohatší - hlavně na zážitky. 

Kocour se moc dobře nechytal. Ještě štěstí, že se nechal nalákat na párek, na kterém si už pochutnával v kleci. Kočky měly určené místo v kufru, ve kterém je stále odkrytý poklop kufru do prostoru auta. Cesta do nového domu trvala asi pět minut. Asi po dvouch minutách slyšíme menší šramocení v kufru.

Otočím se a kocour vyskočil z kufru do prostoru auta a najednou se začal prohánět po palubní desce. Byl šokovaný, kde se to nachází. My jsme byli šokovaní také. Po zbytek cesty jsem kocoura držela na klíně a byl klidnější. Po "vypuštění" z auta si začal kocour prohlížet své nové teritorium.

Autor: Kattkaa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !