Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Splněné přání

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Vždycky jsem si přála pejska a protože bydlíme v bytě, máma to nechtěla dovolit. Jeden večer volala babička mámě, ať se přijedeme podívat, že mají nový přírůstek v rodině. Byla jsem zvědavá, ale to jsme byli všichni. U babičky nás čekalo velké překvapení. Pořídili si totiž malého pejska, kterého jsem si vždy přála. Byl to Pražský krysařík. Od té doby jsem babičku navštěvovala skoro každý den, protože jsem chtěla být s pejskem co nejvíc.

Když jsem jedno hezké odpoledne navštívila opět prarodiče, čekalo mě druhé velké překvapení. Přišla jsem do kuchyně, a na zemi, na dece leželo cosi malého. V prvním okamžiku jsem si myslela, že je to malý buldoček :). Nakonec mi dědeček prozradil, že je to Čivava. Byla jsem z toho velmi překvapená, že si pořídili druhého psa a ani mi o tom neřekli.

U babičky jsem bývala o to déle. Byla jsem u ní skoro každý den, až to mámě začalo trochu vadit.

Už ani nevím, kdy to bylo, ale volala i máma, kdy přijdu domů. Doma se začalo mluvit o tom, že si pořídíme pejska také. Byla jsem z toho strašně nadšená, protože to byl vždycky můj sen.

Sháněli jsme tedy po inzerátech Pražského krysaříka, bez ocásku, černého atd. Našla se jedna paní z bytu, která má 2 nově narozené pejsky. Přesně ty, které si přejeme. Navštívili jsme jí tedy, a hned si vybrali toho s rezavou lísinkou :-). Za týden jsme si pro něj jeli už najisto a od té doby ho máme. Je mu už 5 let, a nedovedeme si představit život bez něj.


Autor: Verculenka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !