Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánečci mě zachránili z psího útulku

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

"Jestli chcete německého ovčáka, můžete si dokonce vybrat," řekli mým pánům, když přišli do psího útulku. Někdo nechal čtyři krásná štěnátka u popelnice v krabici od banánu. Potom se ale paní ošetřovatelka šla podívat do papíru, a zjistila že už jsou všechna zamluvena. Já se na ně ale tak smutně koukal, že se rozhodli, že beze mě neodejdou.

Paní ošetřovatelku přemlouvali tak dlouho, že řekla, že si stejně má pro mě přijít nějaký pochybný pán, mně se vůbec nelíbil, a předala mě. Sepsali hromady papíru, s tím, že po dobu 2 let budu ve vlastnictví útulku, ale starat se o mě budou moji noví páníčci. Ještě na závěr paní ošetřovatelka varovala mé nové pánečky, že jsem hodně bázlivý a budu potřebovat hodně lásky, abych získal důvěru k lidem.

Jenže já si zamiloval jen je, a ostatní cizí lidi nikdy rád neměl. Pánečci to se mnou vůbec neměli lehké. Například jednou jsme byli na procházce a šli kolem zastávky tramvaje. Já se lekl a utíkal se schovat. Nenapadlo mě nic lepšího než zalézt pod stojící tramvaj. Hlavu jsem si položil na kolej a třásl se strachem.

"Brite, Britečku, vylez!" volala na mě panička, ale byla daleko na to, aby mohla řidiče zastavit, nebo mě vytáhnout ven a tramvaj se už rozjížděla.

Aby neviděla, jak mě přejede, s pláčem se rozběhla pryč. To mi zachránilo život. Bál jsem se, že se mi ztratí, a vystartoval za ní. Chytla mě do náruče a byla strašně ráda, že se mi nic nestalo. Samozřejmě mě domlouvala, že to nesmím, že nemám sám ke kolejím vůbec chodit a když se leknu, mám se schovat k ní. Příště už jsem to tak dělal.

Až jsem byl starší, tak jsem prováděl hodně lumpáren, třeba jednou v lese utekl za jelenem a honil ho přes hodinu, stejně mě utekl ale pánečci se o mě zase strašně báli, že jsem se v lese ztratil. Sedli si na pařez a čekali, jestli se vrátím, já je po čichu našel. Ti byli rádi že mě vidí, tak mi ani moc nenadávali.

No, provedl jsem toho hodně, ale jednou jsem byl i za hrdinu. Paničku obtěžoval nějaký divný a opilý chlap. Pořád šel za námi, motal se a ještě něco vykřikoval. Panička přidala do kroku a on taky. Pak už běžela a on ji chytil za ruku. To už mě naštvalo, popadl jsem ho za rukáv a držel, aby mohla panička utéct. "Pustíš mě, ty potvoro psí," nadával mi a mával kolem sebe. Povolil jsem, ale teprve až když panička zmizela za rohem. Za odměnu mě panička nechala spinkat v jejím pelíšku, a mně se to tak zalíbilo, že už jsem tam spinkal pořád.

Autor: Jessynka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Pánečci mě zachránili z psího útulku:

Pánečci mě zachránili z psího útulku
Pánečci mě zachránili z psího útulku
Pánečci mě zachránili z psího útulku
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
clanek bere za srdicko...
Obrázek uživatelky
profil
krásně napsané,dojemnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
skvělý pejsek!!!

No a co mu dal páníček za ochranu paničky?

To jsi sem nenapsala.....SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle