Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevěřte psům

18. 09. 2010 | Vaše příběhy
Když jsem byla malá, tak vůbec ale ani trochu nebylo možné mít narozeninovou oslavu. To se vždy daly dárky a šlo se domů. Pamatuji si, že můj vysněný dárek byl veliký plyšový medvěd. Samozřejmě mi ho rodiče nikdy nekoupili. No a tak když jsem jednoho rána přišla do školy, tak tam na mě čekala kamarádka Adélka a dala mi pozvánku na narozeninovou oslavu.

Byla jsem štěstím bez sebe. Takovou narozeninovou oslavu neměl nikdo. A pro mě byla velká sláva tam být pozvaná. A já jsem byla!!! Adélka pozvala ještě Klárku a Míšu. Hezky jsem se oblékla a vyrazila koupit dárek. Koupila jsem ji dřevěné korálky na navlékání a lesk na rty. Na vše jsem koupila ozdobnou taštičku. A hned po nákupu jsem vyrazila na oslavu. Už u dveří mě čekala. Ale v očích měla slzy.

Ptala jsem se jí proč pláče a ona řekla, že Klárka nepřijde, že ji to rodiče nedovolili. A že pak ještě přišla Míša, přinesla ji dárek a řekla, že dnes jedou na bazén a že tam ještě nikdy nebyla, že radši pojede tam. Objala mě když jsem jí řekla, že já tu budu. Měli jsme věnečky, indiánky a americkou kolu. Bylo to moc dobré. Potom jsme se šly projít. Adélka navrhla, že si půjdeme zaházet s míčem.

Tak jsme se vrátili pro míč. Šly jsme na louku, a začaly jsme si házet. Najednou jsme viděly, jak k nám jde nějaký chlapík....a za ním utíká pes! Já a Adélka máme z psů hrůzu. Adélka rychle a hbitě vyšplhala na strom. Já jsem ale měla pěkné šaty a roztrhla bych si je. Tak jsem si řekla, že ten pes mi nemůže nic udělat, když je s ním pán. Ale ten pes se rozběhl přímo ke mě! Skočil po mě a převrhl mě přímo do bláta. Ten pán na něj volal, ale on neposlouchal. Chtěl si se mnou hrát. Chytil mě za sukni a roztrhl ji. Pán k němu přiběhl a začal se mi omlouvat, já mu řekla, že ty šaty stály 250Kč a on mi je hned zaplatil. Od té doby když vidím psa, jdu od něho co nejdál, protože vím, že ne všichni psi jsou dobře vycvičení.

Elis98
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !