…"/>
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše fenečka

18. 07. 2009 | Vaše příběhy
Nikdo z naší rodiny nikdy nechtěl pejska. Všichni v něm viděli jen "zlobivé zvířátko", které vše na co se podívá zničí. Vždy jsem si pejska přála z naší rodiny snad jen já. Po dlouhém úsilí jsem si jej ale vyprosila u všech.

Už první den kdy štěňátko mělo nocovat u nás, tak nikoho už nenapadly obavy typu, že všechno bude počůrávat atd. Nestačila jsem se divit, jak se u nás doma točilo vše jen kolem Missinky.

Postupem času se z naší Missinky stával náš mazlíček, teď po dvou letech to už však není mazlíček, ale člen rodiny. Po dvou letech nás navštívila "maminka" od naší Missinky. Ani jedna druhou nepoznala, její "maminka" si ale chtěla hrát a Missinka od strachu raději sklopila uši a zalezla do koutu.

Zážitky s naší Missinkou se nedají popsat, je jich víc než dost, a přála bych i vám všem, aby jste tolik zvířecí lásky poznali i vy sami.

Doma jsme měli už i např. křečka a člověk by se asi divil, že i zvířátko jako je křečík, může dát kapičku lásky, i když pořád většinu času spinká.

Kamarád chová tři činčily a lásku má u nich.

Ale pejsek, který se dokáže chovat jako člověk, což jsem sama zírala, dokáže dát člověku asi nejvíce lásky. Domacího mazlíčka doporučuji všem bez ohledu na věk, ze začátku se to nezdá, člověk nadává jen na to jak budou asi vypadat koberce, nábytek, že bude všude jen nacházet loužičky a vše co by ten tvoreček mohl zničit, ale pokud si štěňátko nebo i jiného mazlíčka vychováte vy sami, tyhle myšlenky vás přejdou hodně rychle. :-)

Byla bych ráda pro každý nový článek třeba s vašimi zkušenostmi. :-)

S pozdravem Monika.


Autor:Monulishka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem před mnoha lety zvažovala jestli pejska ano či né, bylo to v roce 1995 a nakonec jsem si ho pořídila a dnes bych bez psa nemohla být, pořídila jsem si vlčáka, manžel malého psíka nechtěl, ten nám před 2 roky zemřel - stářím a dnes mám vlčáky dva a nepřemýšlím co mě doma zničí, nebo že kvůli nim nemohu jet ani na dovču, raději vše objetuji pro mé dva mazlíky, má sestra taky zvažovala, pak před 6 roky jí nabídli psa s pp zdarma, normálně by stál 25 tisíc tak ho vzala, já se divila ale teď vím že dobře udělala, psa si zamilovala a dnes už má taky dva pejsky bez kterých neudělá ani krok, tohle vše už je v povaze a jak píše weendy že někdo psa vyhodí, tak takové lidi já nepochopím, takovcí nemají zvířata vůbec rádi a takovým to nedoporučuji, nebo jen kvůli dětem také né, děcka to omrzí a rodiče se nechtěj starat tak psa vyhodí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles