Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš malý, velký šílenec

5. 05. 2009 | Vaše příběhy

Vždycky jsem toužila mít svého pejska. Až ve dvaceti letech jsem se rozhodla si pořídit štěňátko - a v tu chvíli nastalo veliké dilema, jaké plemeno si vybrat??? Rozhodla jsem se pro Německého krátkosrstého ohaře. Začalo hledání na internetu, a hle zadařilo se a za měsíc jsme jeli pro štěňátko.

Přijeli jsme a tam se po zahradě honilo pět malých zmačkaných štěňátek. Vybrali jsme si holčičku hnědou jako čokoláda a dali jí jméno Mia.

Stala se plnohodnotným členem rodiny a to ona moc dobře ví a taky se tak chová. Má doma několik plyšových hraček, má svoji pohovku. Večeře musí být přesně v osm hodin večer, jinak štěká jak pominutá, po papání musím honem domů, čapne plyšáky a blbne s nimi.

Miluje běhání v lese, zbožňuje plavení na lodičce, musí s námi jet v autě, ať se jede kamkoliv, jinak nám pak nehorázně vynadá.

A jelikož je to lovecké plemeno, tak miluje lovení myší, ptáků, zajíců - již jednou sousedům vyvraždila všechny slepice.

Avšak je to naše milované sluníčko, které má své místo v našich srdcích, v naší rodině.

Již si bez ní nedokáži představit život, ač někdy něco rozkouše vzteky, že jí někde necháme samotnou. Nebo večer tak chrápe, že nejde i usnout. A při každé jízdě autem šíleně trpí plynatostí, že jen větráme.

Mia měla před týdnem již čtyři roky, a pořád nás něčím překvapuje, vždy nás něčím rozesměje........a tak to podle mne ná být.


Autor: janakralov

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle