Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Myší návštěva

26. 05. 2009 | Vaše příběhy

Tento příběh se stal, když jsem studovala na Vyšší odborné škole a přes týden jsem bydlela spolu s dvěma děvčaty na koleji.

Bylo krásné jarní počasí a tak jsme během dne větraly pořádně oknem. Větralo se celý den i bez naší přítomnosti. V průběhu noci jsem se vzbudila žízní. Po ulehnutí jsem uslyšela divné šramocení. Myslela jsem si  v první chvíli, že to dělá špatně utažená flaška, ale po utažení šramocení nepřestávalo. Bylo ještě intenzivnější.

Vzburcovala jsem obě děvčata, že máme v pokoji myš. Rozsvítilo se a začaly jsme rozespalé hledat, kde je schovaná myška. Byla pěkně schovaná v poličce ve stole, kde Katka měla v pytlíku musli. Myšička si pěkně pochutnávala.

Začaly jsme ječet až jsme vzbudily spící sousedky z vedlejšího pokoje. Přišly zjistit, co se u nás na pokoji děje. Petra, jediná z nás odvážná, došla pro odpadkový koš, který měl poklop. Podařilo se jí nějak chytit do koše a potom jsme šly ven myšku pustit na svobodu. Vrátný koukal, kam to v tuto dobu jdeme.

Řekly jsme, že jdeme pustit myš na svobodu a ještě tam máme jednu - to jsme si pouze myslely, jak tam myš běhala rychle, že je tam ještě její kámoška. Po zbytek týdne jsme měly o zábavu postaráno - dávaly jsme tuto přihodu k dobru.

Autor: Kattkaa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice