Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se nám ztratila želvička

20. 11. 2009 | Vaše příběhy
Jako každý rok jsme byli na dovolené se synem na chalupě na Vysočině. U chalupy je i krásná a veliká zahrada. Řekli jsme si, ať si užije dovolené i naše želvička Maxík. Na krunýřek jsme jí přidělali vlajku, abychom ji našli, kdyby se nám zatoulala.

Tak jsme byli klidnější, ale i přesto jsme Maxe stále po chvílích kontrolovali. Želvička byla v prvních dnech hodně klidná a moc ani nechodila, proto asi naše pozornost nebyla ve chvíli, kdy se Max pustil na výlet, tak veliká.

Kousek od místa, kde jsme Maxe zahlédli naposledy, byla jen ta vlajka z něj. Dokázal se jí zbavit, když prolézal trávou. Syn byl velmi smutný, a ani mě to nebylo jedno.

Dlouho jsme Maxe hledali, do všech koutů se dívali a nic. Až mě napadlo podívat se pod schody, které vedly do chalupy. Maxim tam spokojeně spal. To bylo radosti! Až potom jsem si uvědomila, že si vlastně Max hledal tmavší místo.

Ani on, i když se rád vyhřívá, nemá sluníčko v oblibě stále, proto si hledal úkryt. Od té doby jsme už raději Maxe bez dozoru nenechali. Nechávala jsem želvičku ve velké krabici a tam jsem jí udělala i přístřešek. Moc by nás mrzelo, kdyby se nám ztratila.

Autor: babulka64

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
že bych napsala knihu, jenže pak měl svá místečka a šli jsme najisto. Po letech si člověk s tím zvířetem porozumí i beze slov a pozná jeho manýry. Jezdili jsme s ním taky na chalupu na Vysočinu a jen jsme se sem přestěhovali, radovala jsme se, jak si užije svobody venku, bylo možné ho nechat celé dny volně! Jen dohlédnout..
No jelikož mu táhlo na 50, zrovna po přestěhování umřel. Dodnes mne to bolí a na jaře chci novou, už mám zamluvenou, jen kdo to zase bude kde honit...než si zvykne ona i my.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles