Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Štědrý den v ústecké zoo

23. 12. 2010 | ZOO Ústí nad L.

V ústecké zoo se letos opět bude některým obyvatelům zoo nadělovat a přítomni mohou být i návštěvníci! V pátek 24. prosince v dopoledních hodinách nabídne zoologická zahrada svým návštěvníkům možnost podívat se, jaké dárky udělají radost rodince orangutanů bornejských (Ňuňák, Ňuninka a čtyřletý Budi), skupině medvědů malajských a indickým slonicím Kale a Delhi.


Nebudou chybět ani ozdobené vánoční stromečky. Začíná se v 10:15 hodin ve vnitřní expozici orangutanů, kteří v zabalených balíčcích najdou překvapení ke konzumaci – oříšky, rozinky, sušené ovoce a speciální rostlinné granule. Bude připravena i vánoční hostina – rozkrojená jablíčka a lachtanpomeranče, ovocný čaj a jiné dobroty. Ňuňákům udělá radost i plyšová hračka, takže pod stromečkem určitě nějakou najdou. Pozor, orangutany čeká podobná nadílka i během obou vánočních svátků, tedy v sobotu 25. a v neděli 26. prosince.


Poté své cvičení předvede populární lachtan Moritz (10:30 hodin), který by měl během zimních prázdnin (24. prosince až 2. ledna) cvičit dvakrát denně (v 10:30 a 15:30 hodin) každý den. Další nadílka bude následovat ve výběhu u medvědů malajských (11:15 hodin), kteří dostanou také zabalené dárky se schovanými dobrotami a pravý vánoční stromeček. Poslední nadílka bude probíhat u slonů, a to ve 12:15 hodin.


Obě slonice Kala a Delhi jsou zvyklé na různé schovávačky při krmení, takže si se zabalenými dárky jistě hravě poradí. Pokud tedy chcete strávit čekání na Ježíška netradičním způsobem, přijďte se v pátek dopoledne podívat do ústecké zoo!


Zdroj: ZOO Ústí nad Labem

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !