Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srpen v ZOO Děčín

19. 08. 2010 | ZOO Děčín
Večerní prohlídka
Už tento pátek bude možné se přijít podívat do děčínské zoo na „kukandu“ po zavírací době. S touto speciální akcí spojenou s komentovanou prohlídkou přichází zoo letos již podruhé. Červencová prohlídka měla i přes nepříznivé počasí velmi kladné ohlasy.
 „Návštěvníci dostanou možnost vidět chování zvířat v klidném prostředí lesoparku a protože mnoho z našich svěřenců ožívá až se soumrakem, je předpoklad, že uvidí spoustu zajímavého a přitom se dozví nejrůznější informace o samotných zvířatech a u některých i osobní příběhy,“ uvedla vedoucí Centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová. Noční prohlídka začíná v pátek 20. srpna v 19.30 hodin, v případě velkého zájmu lze prohlídku opakovat v čase 21.00 hodin. Cena za prohlídku je 100,- za dospělého, 60,- za dítě a je nutné se předem objednat na telefonním čísle 412 531 164 nebo e-mailu info@zoodecin.cz. Počet míst je omezen.

Pohádková zoo
Černokněžník, Hloupý Honza, Červená Karkulka, Křemílek a Vochomůrka… tak právě tyto, ale i další pohádkové postavičky bude možné spatřit již tuto sobotu 21. srpna v děčínské zoo. Centrum návštěvnických služeb přichystalo pro své malé návštěvníky super akci plnou pohádek, úkolů a záludností. Pohádkové postavičky provedou děti nesnadnou cestou ke zlému černokněžníkovi, který uvěznil krásnou princeznu na svém zámku. Pokud se dětem podaří splnit záludné úkoly, které je na cestě za záchranou princezny čekají, princezna se jim za jejich statečnost jistě odmění. Pokud chcete se svými dětmi strávit prima odpoledne, Pohádková zoo začíná ve 14.00 hodin. K poslechu hraje hudební skupina U-Style a bude možnost se povozit i na konících. 

Zdroj: ZOO Děčín

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles