Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Průvod kočičích masek, herci, hokejisté, soutěže - to vše na křtinách levhartů sněžných

23. 06. 2011 | ZOO Liberec
Velkou kočičí show budou připomínat křtiny dvojčat sněžného levharta, které na sobotu 25. června chystá ZOO Liberec v rámci programu Není kočka jako kočka: 50. výročí prvního odchovu levharta čínského v ČSR (1961 ZOO Liberec). Celou akci ZOO pojme jako karnevalový průvod kočičích masek.

Návštěvníci, kteří do ZOO v době od 10 do 13 hodin přijdou s mimikry levharta, tygra, lva či obyčejné kočky domácí, získají hned za vstupem barevnou publikace Průvodce po ZOO Liberec a také plakát levharta čínského. Ti, kteří dorazí v lidském hávu, se mohou nechat zlákat malováním na obličej, které bude k dispozici o kousek dál u sezónního ZOOíčka. Pro všechny také bude připraven soutěžní kvíz na stanovišti u pandy červené (spodní část pavilónu levhartů) – vyplněním několika otázek mohou tři zájemci získat volný vstup do ZOO Liberec až do konce roku 2011. Stejné stanoviště přitom lidem poskytne informace o kočkovitých šelmách, které v ZOO Liberec žijí, nebo kdysi žily (kosti, kůže, lebky apod.).

Průvod kočičích masek, herci, hokejisté, soutěže - to vše na křtinách levhartů sněžnýchSamotné křtiny vypuknou přesně v 11 hodin v horní části pavilónu levhartů. Kmotry se stanou herci ze seriálu TV Nova Ulice: Anna Fixová, Jakub Štáfek, Kristýna Podzimková, Petr Buchta a Václav Matějovský, chybět nebude ani autogramiáda. Už o půl hodiny později, tedy v 11.30, rozjedou zábavu i hokejisté HC Bílí Tygři u pavilónu bílých tygrů. Pánové Jan Výtisk, Martin Čakajík, Jan Holub a Martin Rýgl budou k dispozici nejen lovcům autogramů (oficiální začátek podpisové akce bude ve 12 hodin), ale připraví i řadu soutěží (střelba na branku apod.). Poslední akcí bude vyhlášení soutěže masek – po 12. hodině u pavilónu bílých tygrů, jejíž vítěz obdrží bezplatný vstup do ZOO Liberec, tentokrát na 12 měsíců.

A jak se vlastně budou malí levharti jmenovat? Jména ZOO Liberec zveřejní již den před křtinami – v pátek 24. června v pravé poledne na své oficiální stránce na sociální síti Facebook. Jména pocházejí z mongolštiny, protože sněžní levharti žijí ve volné přírodě právě v Mongolsku, a vybrali je sami chovatelé.

Zdroj: Zoo Liberec

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !