Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohodový advent v zoo Praha

15. 12. 2010 | ZOO Praha
Víkend 18. a 19. prosince bez předvánočního stresu. Zoologická zahrada hl. m. Prahy nabízí návštěvníkům strávit čtvrtý adventní víkend bez nákupu dárků, bez stresu z předvánočního úklidu či pečení cukroví. V sobotu 18. a v neděli 19. prosince od 10 do 16 hodin zavzpomínáme na staré dobré vánoční tradice a činnosti, při kterých mnohé generace relaxovaly.

Ve Vzdělávacím centru si budou moci návštěvníci ozdobit voňavé vánoční perníčky, vyrobit svíčku nebo vytvořit vlastní ozdobu na stromeček z nejrůznějších materiálů. Kdo nebude mít chuť vyrábět vánoční předměty, může oddechnout například u stolních her. V předstihu si také společně zrekapitulujeme a vyzkoušíme některé z vánočních zvyků.

vanocni-strom-zoo-prahaPoklidnou atmosféru navodí i procházka po zasněžené zoo a jedinečné zážitky zajistí pohled na zvířata, která si sněhovou nadílku doslova užívají. Při toulkách po areálu zoo by návštěvníci neměli minout betlém v adventně vyzdobené Dětské zoo a také vánoční strom před pavilonem Sečuán. Vždyť kde jinde byste našli ozdoby v podobě zajíců na saních tažených koňmi Převalského?!

Pokud vás předvánoční přípravy přeci jen zaměstnají, navštivte zoo alespoň ve večerních hodinách! V pátek a v sobotu od 17.00, 17.30 a 18.00 hodin se zde konají Večerní procházky po zoo. Trvají zhruba 1,5 hodiny. První čas (v 17.00 hodin) je určen rodičům s dětmi, kterým přizpůsobíme výklad. Vstupné činí 200,- Kč pro dospělé a 110,-Kč pro děti. Cena zahrnuje parkovné a průvodcovské služby. Pozor! Na prohlídky je nezbytné se předem objednat na tel. čísle 296 112 230 nebo na pr@zoopraha.cz.

FOTO: Vánoční strom u pavilonu Sečuán (foto: Petr Velenský)

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pohodový advent v zoo Praha:

Pohodový advent v zoo Praha
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles