Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní prázdniny v děčínské ZOO

23. 10. 2011 | ZOO Děčín
O podzimních prázdninách hurá do ZOO! Děčínská zoologická zahrada připravila na termín od středy 26. 10. do neděle 30. 10. zajímavý program nejen pro školáky. Zahnat nudu se zvířátky bude možné jak v ZOO na Pastýřské stěně, tak v Expozici Rajské ostrovy.

ZOO – Pastýřská stěna


Pro soutěživé typy bude v ZOO na Pastýřské stěně po celou dobu k dispozici stanovištní soutěž, která prověří, zda víte, jakým způsobem se zvířata v těchto měsících připravují na zimu. Odměnou pro vítěze bude odlitek stopy medvěda grizzlyho, vlka eurasijského nebo rysa ostrovida. Losování ze správných Podzimní prázdniny v děčínské ZOOodpovědí proběhne hned v pondělí 31. října. Od středy do pátku pak bude možné se vždy v době od 13 do 14 hodin povozit na koních a každý den pak také ve 14,30 hodin zhlédnout komentované krmení medvědů grizzly.

Expozice Rajské ostrovy


I Rajské ostrovy slibují na dny podzimních prázdnin mnoho zajímavého. Nejen, že bude možné v těchto dnech najít v této unikátní expozici kousek exotiky v mlhavém a deštivém podzimu, ale také si zde budete moci každý den užít komentované krmení vybraných zvířat. „Ve středu to bude od 11 hodin leguán kubánský, ve stejný čas ve čtvrtek uvidíte, jak se krmí hadi hroznýšovci kubánští a v pátek od 10 hodin se můžete těšit na komentovanou baštu u poloopic outloňů malých. V sobotu čeká návštěvníky v 10 hodin pěkná podívaná u velkého mořského akvária a v neděli ošetřovatelka návštěvníkům při krmení představí ještě jednou leguána kubánského,“ vyjmenovala tisková mluvčí ZOO Alena Houšková.

Podzimní prázdniny v ZOO Děčín si lze stále ještě užít za zvýhodněné říjnové vstupné. Děti mohou do ZOO za 30 Kč, dospělí pak za 50 Kč. Zakoupení vstupenky v ZOO opravňuje příchozí i k návštěvě Rajských ostrovů, a to již zcela zdarma. V měsíci říjnu platí toto zvýhodnění i naopak. Otevírací doba v ZOO: od 8 do 17 h, Rajské ostrovy: od 9 do 18 h.



Zdroj: Zoo Děčín

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
asi cvrček ..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fotka pěkná, a co má na té hlavě... to je myš?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
doprovodná fotečka-až na tu potravu na hlavě
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles