Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Po vysvědčení do zoo!

29. 06. 2010 | ZOO Ústí nad L.
Ústecká zoologická zahrada připravila pro školáky a jejich doprovod na první prázdninové dny zcela novou akci. Od středy 30. června až do 6. července 2010 se mohou zúčastnit zábavné soutěže a vypátrat v areálu zoo název tajuplného zvířete.

Tentokrát není potřeba žádný soutěžní tiket, ale pouze si zapamatovat tajenku a po návratu domů ji odeslat e-mailem na adresu propagace@zoousti.cz, popř. na zoo@zoousti.cz. Název podivného tvora získají na sedmi stanovištích, kde jsou připraveny zábavné školní předměty – zeměpis, matematika, botanika, tělocvik a další. U každého stanoviště stačí vybrat správnou odpověď, u které je jedno písmeno skládačky. Za každý den bude vylosováno 10 výherců, kteří obdrží volnou vstupenku do zoo a drobné dárky, ale navíc budou zařazeni dne 7. července do závěrečného slosování o hlavní cenu, kterou je kvalitní sportovní batoh!! Každý účastník navíc obdrží jako odpověď zajímavé informace o hledaném zvířeti.

Všichni, kdo u pokladny předloží vysvědčení s vyznamenáním, budou mít vstup do zoo zdarma, ale navíc si s sebou mohou přivést ještě další dvě osoby, které budou mít vstup také bezplatný.

Zdroj: Ústí nad Labem

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !