Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslava Dne zvířat – s pejskem do ZOO zdarma!

24. 09. 2011 | ZOO Dvůr Kr. nad L.
U příležitosti Světového dne zvířat budou mít v sobotu 1. října domácí mazlíčci vstup do ZOO ve Dvoře Králové zdarma. K dopravě do ZOO a zpět mohou návštěvníci využít i vlak tažený parní lokomotivou, který pojede z Hradce Králové do Mostku a zpět. Z vlakového nádraží ve Dvoře Králové a ze ZOO na nádraží bude zajištěna doprava autobusem.

Jízdní řád parního vlaku si můžete stáhnout na internetových stránkách Železničního muzea v Jaroměři, které pořádá tyto nostalgické jízdy. Po předložení jízdenky z parního vlaku mají návštěvníci slevu na vstupném do ZOO ve výši 20 %.

Do neděle 2. 10. 2011 můžete ještě využít podzimní slevu, kterou ZOO Dvůr Králové nabízí od 5. září. Sleva ve výši 40,– Kč z plného i sníženého Oslava Dne zvířat – s pejskem do ZOO zdarma!vstupného se vztahuje k návštěvě Afrického safari i pěsí části ZOO. Může být uplatněna pouze při zakoupení vstupenek na pokladnách při vjezdu do Safari. Návstěvníci si nejprve projedou Africké safari vlastním vozem nebo autobusem a potom navštíví klasickou část ZOO. Na jiných pokladnách nelze slevu uplatnit.

V Africkém safari je nyní mnoho mláďat antilop, zeber, žiraf a dalších zvířat. Do výběhu chodí i tři malé žirafy Rothshildovy, které se narodily v srpnu. Ve výběhu zeber Grévyho pobíhá už šest mláďat, poslední z nich se narodilo tuto neděli. Dvě mláďata mají i paovce hřivnaté. Tato mláďata lze vidět jen při projížďce Safari vlastním vozem. K načerpání energie před zimou je návstěva ZOO Dvůr Králové v krásném počasí babího léta ideální volbou.


Zdroj: Zoo Dvůr Králové

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !