Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevěřte psům

18. 09. 2010 | Vaše příběhy
Když jsem byla malá, tak vůbec ale ani trochu nebylo možné mít narozeninovou oslavu. To se vždy daly dárky a šlo se domů. Pamatuji si, že můj vysněný dárek byl veliký plyšový medvěd. Samozřejmě mi ho rodiče nikdy nekoupili. No a tak když jsem jednoho rána přišla do školy, tak tam na mě čekala kamarádka Adélka a dala mi pozvánku na narozeninovou oslavu.

Byla jsem štěstím bez sebe. Takovou narozeninovou oslavu neměl nikdo. A pro mě byla velká sláva tam být pozvaná. A já jsem byla!!! Adélka pozvala ještě Klárku a Míšu. Hezky jsem se oblékla a vyrazila koupit dárek. Koupila jsem ji dřevěné korálky na navlékání a lesk na rty. Na vše jsem koupila ozdobnou taštičku. A hned po nákupu jsem vyrazila na oslavu. Už u dveří mě čekala. Ale v očích měla slzy.

Ptala jsem se jí proč pláče a ona řekla, že Klárka nepřijde, že ji to rodiče nedovolili. A že pak ještě přišla Míša, přinesla ji dárek a řekla, že dnes jedou na bazén a že tam ještě nikdy nebyla, že radši pojede tam. Objala mě když jsem jí řekla, že já tu budu. Měli jsme věnečky, indiánky a americkou kolu. Bylo to moc dobré. Potom jsme se šly projít. Adélka navrhla, že si půjdeme zaházet s míčem.

Tak jsme se vrátili pro míč. Šly jsme na louku, a začaly jsme si házet. Najednou jsme viděly, jak k nám jde nějaký chlapík....a za ním utíká pes! Já a Adélka máme z psů hrůzu. Adélka rychle a hbitě vyšplhala na strom. Já jsem ale měla pěkné šaty a roztrhla bych si je. Tak jsem si řekla, že ten pes mi nemůže nic udělat, když je s ním pán. Ale ten pes se rozběhl přímo ke mě! Skočil po mě a převrhl mě přímo do bláta. Ten pán na něj volal, ale on neposlouchal. Chtěl si se mnou hrát. Chytil mě za sukni a roztrhl ji. Pán k němu přiběhl a začal se mi omlouvat, já mu řekla, že ty šaty stály 250Kč a on mi je hned zaplatil. Od té doby když vidím psa, jdu od něho co nejdál, protože vím, že ne všichni psi jsou dobře vycvičení.

Elis98
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles