Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechte své dítě pasovat na rytíře v ZOO Děčín

8. 08. 2011 | ZOO Děčín
Již tuto sobotu se děčínská ZOO promění v pohádkovou a vaše děti se tu budou moci potkat s princeznou, rytíři a jinými pohádkovými postavami. Tato oblíbená akce plná zajímavých a napínavých soutěží jistě příjemně zpestří váš víkendový program.

Zatímco budete procházet zoologickou zahradou a pozorovat zvířata, objeví se pohádkové bytosti, které vás doprovodí cestou plnou středověkých aktivit, jako je lukostřelba, střílení z kuše nebo také z trebuchetu, což je velký „dalekonosný katapult“ dřevěné konstrukce, který byl vyráběn k likvidaci zejména budov a hradeb, ale používal se i k rozbití těsných formací pěchoty.

Na této dobrodružné cestě čeká děti ještě házení podkovou, malování erbů, odlévání pečetí a mnoho dalšího. Po splnění všech úkolů budou vaše ratolesti pasovány na rytíře. Akce startuje v sobotu 13. srpna ve 14.00 hodin a představí se při ní skupina historického šermu Exitus in Dubio.

Nechte své dítě pasovat na rytíře v ZOO DěčínExitus in Dubio je děčínská šermířská skupina zabývající se historií středověku v českých zemích. Většina jejích členů má již dlouhodobé zkušenosti jak s šermem a jinými bojovými činnostmi, tak s historickými řemesly. Zabývá se též tzv. ohňovou show. Název Exitus in Dubio by se dal do češtiny přeložit jako výsledek neznámý nebo nejasný, což se k této skupině hodí, protože nikdy nevíte, co si na vás vymyslí!

Pohádková ZOO v sobotu 13. srpna od 14 hodin!
 

Zdroj: Zoo Děčín

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles