Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nebojíte se tmy? Vyrazte do ZOO na noční Stezku odvahy!

18. 05. 2011 | ZOO Ostrava

Napadlo vás, jaké by bylo projít si noční zoologickou zahradu sám pouze s baterkou v ruce? Jestliže vás tato představa láká, přijďte si takovou zkušenost zažít do naší ZOO, kde jsme pro vás mimořádně připravili Stezku odvahy. Než se však definitivně rozhodnete, přečtěte si pečlivě všechny podrobnosti o chystané akci.

Termíny jsou stanoveny na pátek a sobotu 20. a 21. května 2011. Sraz účastníků bude v osm hodin večer u vrátnice ZOO. Přibližná doba trvání – cca 2 hodiny.

Průběh a pravidla Stezky odvahy:

Na začátku se přesuneme na místo "startu", kde si každý ještě jednou vyslechne celá pravidla a posléze část anebo celou napínavou a místy přímo děsivou povídku. Na pokyn organizátora pak jednotlivci vyrazí na stezku, která bude značena žlutými fáborky. Je vyloučeno, aby šel někdo mimo vyznačenou trasu! Nebojíte se tmy? Vyrazte do ZOO na Stezku odvahy!Taktéž se vylučuje používat mobilní telefony, mp3 přehrávače a další podobná "zpříjemnění" trasy (doporučuje se nechat na startu nebo ještě lépe doma). Doporučujeme, aby měl každý s sebou kapesní svítilnu. Je nutné, aby každý dbal přesně pokynů organizátorů. Pozor! Všichni přihlášení musí být starší 15 let. Z bezpečnostních důvodů bohužel není v našich možnostech přijímat mladší zájemce. Za stezku se platí běžné vstupné dle ceníku ZOO Ostrava (permanentky ani jiné slevy není možno na akci využít). Účast je nutno předem nahlásit emailem.

Pokud tedy máte zájem přihlásit se na Stezku odvahy, napište EMAIL SE JMÉNEM (případně více jmény) A DNEM (pátek / sobota) na adresu Irzi@email.cz (Jiří Slanina) a vyčkejte potvrzení o vaší účasti. Pokud by v den stezky pršelo, bude přeložena na náhradní termín. V případě velkého množství zájemců vypíšeme i další termíny. Každý, kdo dodrží všechna výše zmíněná pravidla a projde celou stezkou, získá v cíli potvrzení o splnění Stezky odvahy v ZOO Ostrava.


Zdroj: ZOO Ostrava

Alena B.

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle