Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mlsoun

15. 06. 2012 | Vaše příběhy
Letos v září to bude devět let, co se vdávala naše dcera. Měli jsme napečeno spoustu cukroví na svatbu. Sladkosti jsme měli uskladněny v přistaveném domečku vedle našeho domu ve dvoře. Je to kompletně vybavené  bydleníčko, když přijede švagrová s manželem, nebo dcera s rodinou, mají tam dokonalé soukromí.

Dnes už má dvě děti. Bydlí doma s námi taky velký milovník sladkostí, dnes už jedenáctiletý pes sibiřský husky. Často jsem pendlovala mezi domem a domečkem, kde bylo v krabicích uskladněno cukroví na svatbu. Protože náš hafík je filuta a umí si otvírat dveře, tak všude tam, kde jeho přítomnost není vhodná - musíme zamykat.

MlsounStále se zdržuje v naší blízkosti. Najednou jsem si uvědomila, že jsem jej už delší dobu neviděla. Nebyl k nalezení.

Začali jsme jej hledat. Hned za domem na dvůr navazuje naše velká zahrada. Několikrát jsme ji prošli kolem dokola. Prohledávali každou skulinku v plotě. Zda se nepodhrabal a neutekl. Několikrát to už udělal a a šel na výšlap. Hledání bylo bez úspěchu. Plot v pořádku, nikde ani náznak po hrabání u plotu. Jen Frenkie nikde. Po delší době  mne napadlo zajít do domečku s cukrovím.

Odemkla jsem a málem jsem přestala dýchat. A dlouho to rozdýchávala. Samozřejmě tam byl a ládoval se. Jak mne uviděl, okamžitě upaloval pryč. Ani jsem se nezmohla na slovo. Já z obavy, aby se tam nedostal, jsem jej zamkla.

MlsounVůbec si nevšimla, že se tam vplížil a schoval se asi v koupelně. Když jsem odešla, tak tam měl volnost a  opravdu výběr a náležitě toho využil. Naštěstí si vybral jen jednu krabici a to se sněhovými trubičkami. Ještě, že nechtěl ochutnávat vše.

Po jeho úprku jsme našli pod meruňkou na zahradě na hromádce   čtyři trubičky. Je pro mne záhadou, jak v té rychlosti po mém příchodu je ještě stihl sebrat a v tlamě vynést zcela neporušené. Byl už tak přežraný, že už tam zůstaly ležet.

Musím podotknout, že neměl žádný žaludeční problém. Svatba proběhla v pohodě. Ještě dnes všichni vzpomínáme, jak měl hostinu ještě dříve než všichni svatebčané.

Bobina - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Asi mu ty trubičky tak chutnaly, že neměl potřebu prozkoumávat druhé krabice.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale tehdy to muselo být velké leknutí. Hlavně, že oststní krabice nestačil prozkoumat!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkmoc hezký příběh - hlavně, že mu nebylo špatně
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný příběh, ještě, že toho neochutnal víceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles