Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křest žirafího mláděte obohatí Setkání sponzorů Zoo Praha

2. 12. 2010 | ZOO Praha
Tradiční slavnost pro všechny, kdo přispívají na chov zvířat, se uskuteční v sobotu 4. prosince. V pražské zoo se v sobotu 4. prosince sejdou všichni její sponzoři a příznivci. Od 11 hodin se u Vzdělávacího centra uskuteční tradiční, předvánoční akce Setkání sponzorů Zoo Praha.
 
V rámci bohatého programu se budou podruhé v historii Zoo Praha vyhlašovat a oceňovat nejvýraznější sponzorské počiny uplynulého období. Vybrané subjekty či jedinci získají tzv. Richardy – křišťálové trofeje v podobě gorilí tlapy nazvané podle našeho plodného samce. Sponzoři roku 2010 budou vyhlášeni ve třech kategoriích – Velký Richard (firemní sféra), Malý Richard (děti a školy) a Divoký Richard (ocenění vtipu a nápaditosti). Ceny spolu s ředitelem Zoo zoo-praha-zirafi-samecek-Praha Miroslavem Bobkem předá skupina Yellow Sisters, jež zároveň ceremoniál hudebně ozdobí.
 
Kromě toho se návštěvníci dozvědí jména vítězů zářijové fotosoutěže, která proběhla v rámci akce Happy Mondays. Ceny talentovaným fotografům předá Petr Slavík, Wildlife Photographer. Vítězné snímky budou k vidění na webových stránkách www.zoopraha.cz a na profilu Zoo Praha v sociální síti Facebook.
 
Od 13 hodin proběhne v pavilonu Africký dům křest mláděte žirafy Rothschildovy – samečka Joela, jehož narození 14. října mohla veřejnost sledovat online na serveru tn.cz.

V průběhu celého dne bude v areálu probíhat doprovodný program na téma Zvířata nás potřebují. Ve Vzdělávacím centru bude k vidění výstava Pomáháme jim přežít: Gorily v ohrožení. Průvodci Zoo Praha popovídají o projektech Zoo Praha na záchranu ohrožených druhů. Návštěvníci se dále dozvědí, jak pomoci ptákům v zimě, jak se např. postarat o poraněnou lesní zvěř. Ve stáncích s upomínkovými předměty si budou moci pořídit vánoční dárky, jejichž koupí přispějí na ochranu vybraných druhů. V nabídce budou i nejrůznější adopce a zážitkové programy.

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Křest žirafího mláděte obohatí Setkání sponzorů Zoo Praha:

Křest žirafího mláděte obohatí Setkání sponzorů Zoo Praha
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !