Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krátce z děčínské zoo

28. 06. 2011 | ZOO Děčín
Za samé jedničky do zoo zdarma! Tak přesně takovou odměnu přichystala školákům za celoroční snahu děčínská zoologická zahrada. Akce potrvá celý týden, pilní školáci a školačky mohou svá vysvědčení do zoo nosit od čtvrtka 30. června do 6. července. „Vysvědčení musí být aktuální, nesmí se na něm objevit ani jedna dvojka. Kdo se bude moct pochlubit samými jedničkami, ten může za zvířátky do zoo úplně zdarma.

Pokud se ale někomu nepodařilo na vysvědčení získat samé biče, ten nemusí smutnit. Zoo Děčín nezapomněla ani na ostatní školáky. Pro všechny návštěvníky na tyto dny přichystala také stanovištní soutěž, v níž se bude hrát o super suvenýr v podobě odlitku stopy medvěda grizzly a volnou vstupenku do zoo.

Od pátku 1. července se mohou návštěvníci těšit na denní ukázky komentovaného krmení. Zajímavé povídání s ukázkou jídelníčku mohou shlédnout u celkem šesti zvířat – medvědů grizzly, makaků chocholatých, mangust liščích, babirus zoo-decin-opicak-satucelebeských, mravenečníků velkých a vlků hřivnatých. Přesné časy krmení lze zjistit na recepci zoo nebo na webových stránkách.

Na léto připravila Zoo Děčín také speciální akci, v níž lze získat zmrzlinový pohár zdarma. Pravidla jsou jednoduchá. Pohár získá ten, kdo se vydá do zoo v prvním dnu v týdnu, tedy v pondělí a bude patnáctým návštěvníkem. Resp. každý patnáctý pondělní návštěvník má pohár jistý.

8. července odstartuje v zoo také série večerních prohlídek. Jde o speciální akci, na kterou je nutné se předem objednat. Na „kukandu“ do zoo po zavírací době bude možné vydat se ve dvou časech. Od 19.30 a od 21.00 hodin. Návštěvníci dostanou možnost vidět chování zvířat v klidném prostředí lesoparku, dozvědí se o nich nejrůznější informace a u některých dokonce i osobní příběhy. Prohlídka je řízená průvodcem. Počet míst je omezen. Další termíny večerních prohlídek: 22. července, 5. a 19. srpna. Cena je 120,- Kč pro dospělého, 80,- Kč pro dítě.

Úplnou letní novinkou letošního roku pak bude akce Noc v zoo. Je určená pro děti školou povinné, při níž dostanou možnost přespat přímo v areálu zoo. Děti čeká spaní pod stanem, hry o zvířátkách, noční prohlídka zoo, opékání buřtů. Protože je počet účastníků omezen, je nutné se na akci předem přihlásit. Lze tak učinit na telefonním čísle 412 531 164, kde lze získat i bližší informace. Noc v zoo mohou děti zažít během prázdnin hned dvakrát. Poprvé 29. července, podruhé pak 26. srpna. 

Zdroj: ZOO Děčín

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles