Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Janienka a štěňátka - 5 holek na krku

14. 11. 2010 | Vaše příběhy

Změna je život, jak se říká, a tak jsme chtěli zkusit šťěňátka. Můj příběh začíná. Janienka je Švýcarský Bernský honič a narodilo se jí 6 štěňátek - jeden kluk a 5 holčiček, dne 24. 6. 2010. Když se narodil chlapeček, po jednom týdnu jsme museli chlapečka utratit, protože byl moc malinký a slaboučký.

Ani pan doktor veterinář nám neřekl, co s ním je, jen ukázal rukou, že už to nemá žádný smysl. Byli jsme z toho hodně smutní, ale ještě jsme měli 5 zdravých holek! A to nám dodávalo sílu. Porod Janienky byl velmi komplikovaný trval 11 hodin a to už bylo něco. Nejdřív ji praskla voda později jako nic! Mysleli jsme, že už bude rodit.

Začala rodit teprve až po 48 hodinách. Chtěli jsme jít na císařský řez, jenže další den po půlnoci začala rodit. Byl to zážitek na celý život, to vám řeknu. První se narodila holčička a chlapeček byl až třetí. A potom zase samé holčičky. Ze začátku samozřejmě neviděli ani neslyšeli. Kožíšek už měli,  ale vypadali stejně jako malá růžová prasátka. Po týdnu  - a dva začali otevírat očička, sluch se ještě rozvíjel.

Po třetím týdnu začali trošinku už lézt po nožičkách, a pokukovat po sestřičkách, kam by je mohli zakousnout :) Janienka byla celkem dobrá matka, až na to, že si neuvědomovala, jak lehce je může zasednout. Proto jsme ji za to někdy kárali! Štěňátka pořád rostla a rostla a zájemce zatím žádný. Štěňátka už měla 6 měcíců a nikdo se neozval. Měli jsme celkem strach, že nám zůstane 5 holek na krku. Nikdy bychom ale štěňátka neutratili jen proto, že se nikdo neozval! Pokračování příště :)


Autor: verulaska

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chudák pejsek. Neměli jste vzdát boj předčasně. Jednou jsem na procházce našla na zemi koťátko. Mohlo být starém cca 14 dní. Koťátko mělo sedřené bříško z plazení. Vůbec nechtělo bumbat mlíčko, ale boj jsem nevzdala, já věila, že ho zachráním. Nakonec jsem viděla jeho první krůčky, vyrostl z něj pěkný urostlý kocourek. V necelých prvních narozenin jsem ale boj vzdala a nechala ho utratit. Dodnes si to vyčítám a budu do konce života!!! On nám totiž doma sežral krabici, utvořili se mu žlučové kameny a nedávali mu šanci na přežití a já to nechtěla zkusit a zvolila jsem smrt vzhledem k jeho trápení!!! Poté jsem měla kočičku ta také byla na pokraji smrti a dostali jsme jí z toho....Proto boj nikdy nevzdávat!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles