Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsem si pohladila tygra v zoo a jiné příběhy

29. 05. 2012 | Vaše příběhy

Jak jsem si pohladila tygra v zoo

Chodili jsme s mámou do zoologické zahrady v Hodoníně, protože ta k nám byla nejbližší a je taky nejhezčí. Tenhle příběh se stal asi tak před deseti lety. Prostě ošetřovatel ze zoologické zahrady přivedl ještě mládě tygra, které si tam lehlo a vyhřívalo se. Byl to kluk. Najednou začal ten chlap lidi nabádat, aby si ho pohladili, že jim nic neudělá. Já po delším váhání jsem to tedy zkusila, i když na mámin popud. Ten malej tygřík byl nažraný, a proto se nechal hladit. Tak to byl můj zážitek ze zoologické zahradě. (Skutečný příběh.)

Jak jsme po zoologické zahradě chytali kočku

Jak jsem si pohladila tygra v zoo a jiné příběhyJedno léto jsme šli do zoologické zahrady do Lešné ve Zlíně. Z našeho pohledu se nám tahle zoologická zahrada nelíbila. Všechno bylo moc do kopce a na náš vkus také málo zvířat. Když jsme procházeli pod nějakou alejí stromů, tak jsme uviděli nádhernou mourovatou kočku. Seděla tam a umývala se. Byla prostě krásná. Já jsem ji chtěla chytit. Tak jsme se opatrně blížili k té čičině a chtěli jsme ji chytit. Lidi na nás divně koukali, což se dalo pochopit. Tu kočku jsme tam chytaly asi hodinu, ale nepodařilo se nám to. (Skutečný příběh.)

Kočičí operace

Když jsem byla malá, tak jsme měli taky hodně koček a jedna z nich byla taková, že si se sebou nechala dělat v podstatě, co se komu zlíbilo. Ale zase všeho s mírou. Měli jsme doma takové malé klacíčky, a tak já jsem dělala kočičí operaci. To znamenalo, že když byla kočka položená klasicky na boku, tak jsem vzala klacíky a dělala jsem, jako že jí řežu packu a tak podobně. Obvykle jenom ležela a odpočívala a vrněla u toho, protože jsem ji nazývala různými zdrobnělinami, což dělám u koček dodneška. (Skutečný příběh)

jacline - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
asi nemám představivost...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice