Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do ZOO Liberec od 15. prosince za polovic!

13. 12. 2010 | ZOO Liberec
ZOO Liberec připravila letos pro všechny své návštěvníky skvělý vánoční dárek. V době od 15. do 31. prosince 2010 totiž sníží vstupné na polovic. Běžná vstupenka (dospělí návštěvníci) tak přijde na pouhých 35 korun, zlevněná (děti do 15 let, studenti, důchodci nad 65 let a ZTP) dokonce jen na 20 korun! Cílem mimořádné marketingové akce je ukázat mimo jiné co nejvíce zájemcům život v pravé zimní zoo. Panuje totiž velmi zkreslená představa, že zasněžená zoologická zahrada nemá co předvést nebo že zvířata jenom spí.

Sleva se pochopitelně týká i obou zbývajících večerních prohlídek 17. a 22. prosince. Na Štědrý den (od 8 do 15.30 hodin) navíc tak jako obvykle umožníme prohlídku za dobrovolné vstupné – na pokladně bude připravena zapečetěná pokladnička, do níž mohou lidé vhazovat své příspěvky. Veškerý výtěžek půjde zoo-liberec-slon-indickyve prospěch chovu našich zvířat.

ZOO Liberec slavnostně otevře zastřešení u bistra Gibon
Vrcholem třetí adventní večerní prohlídky, která se v ZOO Liberec uskuteční v pátek 17. prosince od 17 do 19 hodin, bude slavnostní otevření nového zastřešení u bistra Gibon. ZOO Liberec tak konečně nabídne svým návštěvníkům celoroční nerušené stravování navzdory rozmarům počasí (déšť, sníh). Součástí slavnostního aktu bude i svařák pro dospělé a tatranka pro děti zdarma! Slavnostní akt se uskuteční v 18.30 hodin.

A na co se mohou návštěvníci v pátek ještě těšit? Chybět nebude tradiční koupání slonů (17.30), procházka zvířecí kuchyní, osvětlené pavilóny s ukázkami přírodnin (kosti, kůže, lebky...) a také krmení a cvičení lachtanů (18.15). Stejně jako v předchozích letech se děti do 15 let dostanou při večerní prohlídce do zoo zdarma, pokud přinesou nové a nepoužité školní potřeby pro děti v Burkině Faso (projekt Pomozme budoucnosti).

Zdroj: ZOO Liberec

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !