Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den adoptivních rodičů

30. 09. 2010 | ZOO Ústí nad L.

V sobotu 2. října 2010 se v ústecké zoologické zahradě koná Den adoptivních rodičů. Již tradičně je tato akce spojena se Světovým dnem zvířat, neboť tímto způsobem zoo děkuje všem příznivcům zoologické zahrady, kteří konkrétním způsobem – svým finančním příspěvkem – pomáhají chovaným zvířatům.

První část programu (poděkování, komentovaná prohlídka zoo zaměřená na novinky uplynulého roku) je pouze pro zvané, ale na další část je zvána i široká veřejnost. Od 15:00 hodin se u správní budovy rozezní pohodové tóny – v podání country skupiny Od plotny skok zde proběhne cca dvouhodinové hudební vystoupení.

Příjemnou i dobrodružnou vsuvkou bude vystoupení skupiny historického šermu Hartigo, jednoho z adoptivních rodičů ústecké zoo. Účast přislíbili i někteří V. I. P. kmotři letošního roku, např. Kateřina Kornová a Martin Maxa. Pokud tedy budete chtít strávit pohodové odpoledne, vydejte se do ústecké zoo nejen za zvířátky, ale také pro něco navíc.

 

Zdroj: Zoo Ústí nad Labem

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !