Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barevný týden začne v zoo již v pondělí

16. 09. 2010 | ZOO Děčín

Už za pár dní začne v děčínské zoo oblíbená výtvarná dílna pod širým nebem - Barevný týden. Tradiční akce, která se koná každým rokem v průběhu září, je určena pro základní školy, ústavy sociální péče a speciální školy.

Každoročně se tu schází na několik stovek dětí, které spolu malují a tvoří na předem určené téma. „V letošním roce se budeme opět držet kampaně Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií a Roku biodiverzity a při malování se s dětmi zaměříme na šelmy kolem nás. Děti budou malovat na podklad, který si složí z lékařských špachtlí,“ vysvětlila vedoucí Centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová.

Na akci je nutné se předem objednat. „Některé termíny jsou ještě volné, pokud se chcete zúčastnit, zavolejte našim lektorům. Telefonní číslo je 412 531 164.

Barevný týden bude probíhat od pondělí 20. do pátku 25. září, “ doplnila Floriánová.

Vyhodnocení výtvarné dílny pak proběhne 2. října na akci I zvířata mají svátek, kam mají účastníci Barevného týdne vstup zdarma.      

 

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !