Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Andulka

11. 11. 2010 | Vaše příběhy

     Byl krásný letní den. Daniel přišel z práce, najedl se a otevřel všechna okna svého bytu, aby vyvětral. Z klece ho vítal jeho andulák Pepík. Dan ho pustil, aby se prolétl. Neuvědomil si, že všechna okna jsou otevřená dokořán. Pepík nejdřív poslušně létal po pokoji, ale pak frrr a byl pryč.

     Nešťastný Daniel se vydal za ním. Nějakou dobu naháněl andulku po sídlišti. Pak se Pepík usadil na balkoně jednoho bytu v přízemí. Daniel neváhal a vylezl na balkon za ním. Pepík vletěl pootevřeným oknem do bytu. Daniel nesměle zavolal: „Haló, vletěla mi k vám andulka. Pomůžete mi?“ Ale nikdo mu neodpověděl. Zavolal hlasitěji, ale když se opět nedočkal odpovědi, vlezl oknem do prázdného bytu.

     Naháněl andulku po cizí ložnici, když náhle ve dveřích zarachotil klíč a paní domácí vešla do bytu. Na útěk už bylo pozdě. Andulka navíc vletěla otevřeným oknem na balkón, zamávala křídly a byla pryč.

     Co teď? Těžko bude paní vykládat, že tady v jejím bytě chytá svého uprchlého anduláka, který už byl kdoví kde. Dan otevřel skříň a skočil dovnitř. Paní vešla do místnosti, převlékla se, sedla si do křesílka a dala se do čtení knížky. Dan vše sledoval škvírkou ve dveřích skříně a čekal na příležitost, kdy bude moct zmizet. Potil se teplem i strachy. Pokud paní otevře skříň, nevysvětlí jí to.

     Večer přišel domů i její manžel. Žena se zvedla a šla do kuchyně připravit manželovi večeři. Teď přišla Danova chvíle! Pomalu otvíral dveře skříně, ale muž vrazil do ložnice. Dan rychle přibouchl skříň, krve by se v něm nedořezal, tiskl se ve skříni mezi pánskými svrchníky.

     Muž si sundal košili, otevřel skříň a uviděl Dana. Ten vyběhl ze skříně a běžel k oknu. Vyskočil na balkón, přeskočil zábradlí a utíkal a utíkal, ani nevěděl, jak se dostal domů. Za zády slyšel výkřiky muže, který nadával své manželce. Myslel si, že jeho paní ukrývala ve skříni milence. Chudák paní.

     Ale řekněte, jak by Dan vysvětloval manželskému páru, že u nich ve skříni v ložnici chytá andulku? 


Autor:pegonela

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Čtu si to tady s naším andulákem, taky Pepíkem, a Pepíka by zajímalo, jak to nakonec dopadlo s tím Pepíkem. Chytil ho Daniel nakonec?
Obrázek uživatelky
profil
ze života??! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsme taky měli nezvanou návštěvu křečka od sousedů ale to bylo záchodovou šachtou, zdá se mi dost přitažené za vlasy, že by někdo nechal otevřené okno když není doma, kor v přízemí, to by musel být naprostý cvok. Ale napsané je to pěkně
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík to je život Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkmoc pěkné taky jsem se zasmála
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles