Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aktuální prázdninové akce v ZOO Děčín

2. 08. 2011 | ZOO Děčín
Právě probíhají dny otevřených dveří v ZooŠkole, což je aktivita, která nyní může návštěvníkům děčínské zoologické zahrady zpříjemnit prohlídku a obohatit tak jejich program. Po celý tento týden se otevírají dveře střediska environmentální výchovy vždy na hodinu dopoledne a na hodinu odpoledne.

ZooŠkola

Příchozí mají možnost seznámit se s výukovými programy, kontaktními zvířaty i nejrůznějšími pomůckami a přírodninami používanými při výuce. Dopoledne můžete ZooŠkolu navštívit v době od 9.30 do 10.30, odpoledne pak od 13.30 do 14.30 hodin.
Blíží se další večerní prohlídka

Již tento pátek (5. srpna) jsou v děčínské ZOO na programu opět večerní prohlídky. Na „kukandu" do ZOO po zavírací době bude možné v tento den vyrazit ve dvou termínech. První prohlídka startuje v 19.30, druhá pak ve 21.00 hodin. Aktuální prázdninové akce v ZOO DěčínNávštěvníci se mohou těšit na pozoruhodnou podívanou, uvidí zvířata ve zcela jiných podmínkách, než když je ZOO plná lidí, a dozvědí se o jednotlivých zvířatech i mnoho zajímavého, u některých dokonce jejich osobní příběh. Do ZOO po zavírací době se mohou podívat pouze řádně objednaní návštěvníci. Objednávku lze učinit na tel. čísle 412 531 164. Další večerní prohlídka je naplánovaná na 19. srpna.

Setkání se zvířaty probíhá každý všední den i v srpnu

Přestože je hlazení zvířat přes ploty expozic v ZOO běžně zakázáno, je to věc, po které návštěvníci touží. ZOO Děčín se proto rozhodla v tomto směru vyjít návštěvníkům vstříc a připravila pro ně prázdninovou akci s názvem Setkání se zvířaty. Od pondělí do pátku vám pravidelně zprostředkováváme kontakt s několika zajímavými zvířaty. „V pondělí to bude oslík, v úterý outloň, ve středu psouni, na čtvrtek připadají hadi a v pátek se budou moci příchozí seznámit s hutiemi. Vždy půjde o kontaktní zvířata zvyklá na člověka, tudíž vhodná k hlazení. Lidé se s nimi budou moci vyfotografovat a dozví se i mnoho zajímavého," slibuje tisková mluvčí ZOO Alena Houšková. Setkání probíhají za příznivého počasí po celé prázdniny od pondělí do pátku vždy od 13:45 do 14:15 na stanovišti před správní budovou, nedaleko expozice medvědů grizzly.

Zdroj: Zoo Děčín

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !